Träningsdag på Gautibanan

Den 2 juli får du som är medlem i GAUTI möjlighet att vara med på en träningsdag för Suss Landin och Jenny Kaspersson! Max 8 ekipage får plats så först till kvarn…. OBS! obligatorisk anmälan via mail.
Suss är nog ett känt namn för de flesta inom Gauti, många har tränat för henne tidigare. Hennes koncept går ut på att arbeta med ryttarens kropp och ridkänsla, en form av centrerad ridning.
Jenny Kaspersson är utbildad ridlärare 1, C-tränare och lokaldomare. Håller lektioner och hjälper ryttaren att utvecklas tillsammans med sin häst.
Träningen anpassas utifrån vad varje ekipage har för förutsättningar. Varje ekipage startar med genomgång i paddocken med Suss. Där går ni igenom läget för dagen för både häst och ryttare, något speciellt som behöver arbetas på just nu? Efter ca 30 minuter i paddocken har ni en väl uppvärmd häst och går vidare ut på ovalbanan där ni rider valfritt ovalbaneprogram. Efter genomfört program ger Jenny kommentarer om vad som var bra och vad ni eventuellt behöver jobba mer på.
Kostnad 500 kr/ekipage, inkl lunch och fika.
Anmälan via mail till gauti.islandshastforening@gmail.com
senast 25 juni. Anmälan är bindande när du fått bekräftelse på din plats, inbetalning deltagaravgift enligt instruktioner i mail senast 27/6.

Publicerat

i

av

Etiketter: